This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Joe schmo video

opinion

Nu på lördag den 9: Enkamp har utövat kampsport hela sitt liv. Hans familj driver idag ett kampsportscenter så det föll naturligt för honom att börja med kampsport i väldigt tidig ålder. Han tog sina första kliv in på en karateträning redan vid 5-års ålder och sedan dess har sporten tagit över hans liv. Jag började som kickboxare och därifrån började min karriär redan som femåring.

Jag började sen tävla vid års ålder och började intressera mig för MMA runtsen dess har fokus legat på MMA och bli bättre inom MMA, framför allt brottningen, berättar han för Kimura.

Nu på lördag tar Enkamp sina första kliv in i proffsdebuten och han möter en motståndare vid namn Kari Paivinen. En otroligt viktig match för åringen då han väntat väldigt länge på att gå sin debut.

Han är inte alls lika bra på Joe schmo video, det är väl den svaga sidan hos honom. Tillsammans har de dessutom rest till USA och till Alliance för att bättra sitt game. Fighters från USA har väldigt bra brottning så det har betytt mycket för mig.

Under vistelserna har jag tränat Joe schmo video folk som Ross PearsonMyles Jury och Justin Lawrenceså det är en väldigt hög nivå på träningen och hård "Joe schmo video." För en åring så är det ett stort beslut att ta en proffsmatch, men för Enkamp var det en självklarhet att ta sin första proffsmatch nu. Han siktar nämligen mot de större organisationerna inom en snar framtid.

När det sen är dags för en större organisation då vill jag vara redo, jag vill inte komma dit för tidigt. De flesta brukar vara mellan 25 till 30 år gamla när Joe schmo video är på sin fysiska topp, så 25 det känns som en bra ålder. Jag vill så klart knocka honom, med en flashig spark eller en bra slagkombination, men han är ganska defensiv så jag tror att matchen kommer gå till marken och avslutas där, via submission eller grund and pound.

Detta visste ni inte om Oliver Enkamp: Hans rekord i shootfighting är i dagsläget 2. Hans rekord i amatör MMA är 3. Om han är skadefri så kommer han gå match nästa helg på en Sanshou-tävling i Västerås. Registrera dig hos Unibet via Kimura.

Gilla oss på facebook för snabba nyheter. Nu har Myles Jury vs. Ramsey NijemNorman Parke vs. Jon TuckJorge Masvidal vs. Tim Means och Roger Bowling vs. Anthony Njokuani letat sig in på matchkortet. Tidigare idag så kunde ni läsa en artikel på Kimura. Om vi nu vinklar över kameran mot Johnson, Joe schmo video har han tagit det hela steget längre. Han har tillägnat en musikvideo till Jury. Uppoffringar är något som görs dagligen av en professionell fighter och under vissa perioder av året Joe schmo video kan det vara extra tufft.

Myles Jury är en utav de 24 utövarna som kommer att fightas på UFC och detta år var han tvungen att avstå familjens julfirande i samband med uppladdningen och om tre dagar står han inlåst i buren mot Michael Johnson , då kommer satsningen att vara värt det.

Trots detta så fick han en match på live-finalen där han slog Chris Saunders via en submission, fyra minuter in i första ronden. Nu får Myles chansen igen, sin andra match i UFC där han ställs "Joe schmo video" Michael Johnson som gått obesegrad hela året med hela tre matcher undermen det är ingenting som oroar honom i onödan. Lättviktsmatchen mellan Jury och Johnson sänds på FX under lördagen But none of that even matters. All that matters to me is just competing and if the bonuses come, they come.

Betta redan nu på Alexander Gustafsson 1,50 vs.

Shogun Rua 2,45 på Joe schmo video. Följ oss på Twitter här för MMA uppdateringar. Alla de fem matcherna som bokats in kommer att gå av stapeln på galans underkort och åtta av deltagarna i de fem matcherna kommer ifrån årets säsong av serien.

Förutom TUF deltagarna som listas med alla klara matcher längst ned i artikeln , meddelar organisationen att Erik Perez kommer att ta Byron Bloodworths plats mot John Albert. Huvudkort FX Jake Ellenberger vs. Pat Schilling Jonathan Brookins vs. Charles Oliveira Justin Lawrence vs.

Registrera dig via Kimura. I gårdagens avsnitt av The Ultimate Fighter: Live lyckades lag Faber vinna sin första match och här kommer en intervju med vinnaren Al Laguinta av Jon Anik. Vinsten kom på delat domslut och gav alltså lag Faber Joe schmo video att välja motståndare inför nästa veckas möte. Den matchen kommer att gå mellan Micheal Chiesa och Jeremy Larsen.

Intervju med talangen Oliver Enkamp inför proffsdebuten på lördag Bild tagen av: Yaikob Gebre Nu på lördag den 9: Alexander Gustafssons manager sågar Jon Jones testresultat: Här kan ni ta en titt på hur hela matchkortet ser ut i detta nu: Gilbert Melendez Frank Mir vs. Daniel Cormier Matt Brown vs. Dan Hardy Nate Diaz vs. Yoel Romero Myles Jury vs.

The official video for The...

Ramsey Nijem Jorge Masvidal vs. Tim Means Norman Parke vs. Jon Tuck Roger Bowling vs.

Cheers Porrfilmer

Anthony Njokuani Registrera dig hos Unibet via Kimura. Darren Till möter Jorge Masvidal som huvudmatch. Darren Till svarar Jorge Masvidals utmaning.

News feed