This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Trio among some really randy men

opinion

På något sätt hade det motsatta varit ganska otroligt, men det gick ändå en suck av lättnad genom metalscenen strax efter lunch i dag. Då kom domstolens beslut i rättegången mot den dråpåtalade åringen i Prag: Fri på alla punkter. För en utomstående känns det naturligtvis som ett väldigt korrekt utlåtande. Om man får tro på de amerikanska återgivningarna av bevisen — och det har jag tvingats göra, då en Google Translate på tjeckiska pressajter bara har gjort mig mer förvirrad — har dessa nämligen varit alltför tunna för att fälla amerikanen för ett så pass allvarligt brott.

De ögonvittnen som har framträtt under rättegången, som har tvingats hållas i två omgångar med närmare en månads paus, har nämligen inte kunnat ge en samstämmig bild av det inträffade.

Det enda som har varit sant och ställt bortom rimligt tvivel i sammanhanget är egentligen bara två saker:. Att det årige konsertbesökaren Daniel Nosek av en eller annan anledning skadade sig väldigt illa under en konsert med Virginiagruppen i maj Att han avled två veckor senare, enligt uppgift på grund av de Trio among some really randy men skallskador han ådragit sig under samma konsert.

Han hade då legat i koma sedan den 24 maj. Jag säger inte att Blythe intemedvetet eller genom en ren olyckshändelse, kan ha orsakat Noseks död. Med tanke på att frontmannen själv har så nedsatt syn att han enligt uppgift bara ser silhuetter när han uppträder är det möjligt att han kan ha stött till åringen eller till och med knuffat honom av scenen.

Som sagt, det är möjligt.

Men det är egentligen inte det som en domstol ska ta ställning till. I stället är dess uppgift att granska den bevisning som åklagarsidan har att presentera och, efter att försvaret har fått ge sin bild av det inträffade, bedöma huruvida detta gäller för en fällande dom. Och i det här fallet gjorde inte domartrojkan, under ledning av Tomas Kubovec, bedömningen att anklagelserna mot den miljonsäljande frontmannen var underbyggda nog för Trio among some really randy men leda till en fällande dom.

Samtidigt betyder inte utfallet i Prag tidigare i dag att frågan är avgjord en gång för alla. Åklagarsidan har redan nu Trio among some really randy men att man tänker överklaga och Noseks anhöriga som kräver motsvarande cirka 3,5 miljoner i skadestånd kan fortfarande driva en civil process mot Blythe.

Ändå kan Lamb Of God-stjärnan andas ut. Om bevisen mot honom inte är mer graverande än vad som har framkommit hittills har jag svårt att se att dessa eventuella processer skulle få något annat utfall än det nu aktuella.

Vilket innebär att en väldigt lättad sångare nu kan återvända till hemmet i Richmond. Men det utan någon som helst skadeglädje och utan att flasha ett trotsigt v-tecken mot de som ville ha honom dömd. Efter att rättegången mot Lamb Of Gods frontman återupptagits i den tjeckiska huvudstaden Prag, efter att ha varit satt i pausläge sedan den 4 februari, återupptogs förhandlingarna i går — med vittnesmål som inte Trio among some really randy men talar till metalsångarens fördel.

Detta grundande hon på att Blythe tidigare har bötfällts för fortkörning och för att ha kissat ute i det fria när han var yngre. Samtidigt — ännu en expert som uttalade sig under gårdagen gjorde en motsatt bedömning och hävdade i sin tur att Lamb Of God-sångaren inte uppvisar några asociala drag. Hon pekade tvärtom på att den årige metalikonen under sin tid som häktad i Tjeckien förra året inte visade några som helst tecken på överdriven aggressivitet och att hans provresultat var högst normala.

Exakt vems fel det var...

I dag går rättegången som sagt in på upploppet. Bland annat kommer ett vittne som är kallat av försvaret att höras, innan de båda parterna håller sina slutanföranden. Därefter kommer Blythe att få hålla ett kortare Trio among some really randy men innan dom slutligen avkunnas.

Om sångaren döms för att ha orsakat Noseks död riskerar han tio års fängelse. Den avlidnes anhöriga har dessutom krävt närmare 3,4 miljoner svenska kronor i skadestånd. The GauntletMetalsucks. Det hade han all rätt att göra, med tanke på hur jag betedde mig. Orden kommer från konsertbesökaren Milan Poránek, som tidigare i dag vittnade i domstolen i Prag under rättegångens tredje dag.

Den unge tjecken tillbakavisade då de uppgifter som presenterade vid gårdagens förhandlingar, där vänner till avlidne Daniel Nosek hävdade att Blythe hade betett sig överdrivet aggressivt under spelningen och dessutom försökt strypa Poránek när han hoppade upp på scenen. Konsertbesökarens vittnesmål tycks styrka metalstjärnans version om vad som egentligen hände på Trio among some really randy men Abaton den 24 maj Enligt åtalet ska årige Blythe då ha knuffat Daniel Nosek, 19, av scenen vilket gav tonåringen så allvarliga skador att han avled två veckor senare.

Rättegången kommer efter morgondagens förhör att ta paus fram till den 4 mars, då ett av försvarssidans nyckelvittnen tvingas utebli på grund av sjukdom. Spela upp ett identiskt scenario för tio olika individer och be dem sedan återberätta vad de just har sett. Risken är då stor att du får tio helt olika versioner av skeendet, med få gemensamma nämnare som på något sätt skulle vara sanningen.

Horny Teens Getting Fucked In...

Denna teori tycks gå igen i rättegången mot Lamb Of Gods sångare som nu äger rum i Tjeckiens Trio among some really randy men Prag. En stor del av gårdagen ägnades åt vittnesförhör, vilka gav en Trio among some really randy men annat än samstämmig bild av vad som egentligen ägde rum på spelningen den 24 maj I stället har det förekommit uppgifter om att personalen på klubben Abaton uppmanade fansen att inte försöka närma sig scenen — men att vakterna gjorde föga för att hindra dem som ändå gjorde en ansats.

Och det är här mycket verkar befinna sig. Ord står mot ord och medan vi inväntar ett sammandrag angående den tredje dagens inslag i rättegången har Randy Blythe valt att kommentera förhandlingarna på sitt konto på Instagram. I ett ganska ordrikt inlägg går han till attack mot de uppgifter som har spridits i medierna de senaste dagarna:. But this is the Internet, and, of course, things are half-baked anyway.

So wait and see, as I am. It is all I can do, except be honest and fight for my freedom in my own way. This [is] not how it should be. This is a very sad case, not something to rage at people you do not know over.

I am not angry with the Czechs at all.

Pori Jazz Festival were attended...

A fan of my band is dead — what do I have to be angry about? To not be sad in this instance would be inhuman. But mad at the Trio among some really randy men people? Why would I be mad at them? Rättegången mot årige Randy Blythe pågår till fredag i den tjeckiska huvudstaden. Om han döms för att ha orsakat Noseks död riskerar han tio års fängelse och den avlidnes anhöriga har dessutom krävt närmare 3,4 miljoner svenska kronor i skadestånd.

Vare sig det handlar om delningar via Facebook, kommentarer eller bara genom att visa att ni bryr er om vad som händer — engagemanget är hedervärt. Så sträck på er, det är ni värda.