This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Signs guy cheating evidence having affair

opinion

Swedish and international current affairs as seen through a drunken haze. Vissa tips är för bra för att bara ligga i kommentarsfältet.

"evidence may be given of...

Bergman-älskare torde ha stor glädje av De Düva: För att kunna njuta av filmen bör man ha sett Smultronstället Isak BorgTystnaden Lesbianism och fikonspråkoch Sjunde inseglet Spel och döden. Tack för tipsetlbofh. Michelangelo Antonioni - Nuförtiden måste en politiker, om han vill bli tagen på allvar, ha finansieringen uttänkt för en föreslagen reform.

Man måste kunna berätta var pengarna ska tas. Det här gör förstås att staten inte kommer att kunna krympa i särskilt snabb takt - men det är så folk vill ha det.

The main findings in the...

Eftersom jag är en full, eh, ansvarsfull, ledarskribent har jag i dagens ledare i SvDdär jag uppmärksammar ett behjärtansvärt ändamål, plockat fram en plats varifrån pengarna kan tas. Det har aldrig varit så enkelt att hitta böcker som i dag. Pocketböcker säljs på Ica, man får böcker på köpet när man handlar tidningar, folk har talböcker i iPoden, i tunnelbanan läser människor böcker i sina mobiler och handdatorer, och i och med internet så finns all världens obskyra böcker tillgängliga, hemlevererade med en knapptryckning.

Men den kommunala bokomaten, vars syfte är att öka tillgängligheten, måste man ha gps för att hitta. I januari inledde Stockholms stad bokomatprojektet. Drygt tre miljoner avsattes för projektledning och inköp av automater, som kostar omkring kronor styck.

Eftersom bara två apparater inköptes krymptes budgeten senare till kronor, inklusive drift och underhåll. Den ena står nere i Gallerians garage, den andra i kulverten. Här sker ett eller ett par boklån om dagen, i snitt, per bokomat. Till hösten — detta ska tydligen fortgå — hoppas man hitta bättre lägen.

Häromdagen blev jag uppringd av en vän. Hon arbetar ideellt i kvinnojouren Terrafem, specialiserad på kvinnor med invandrarbakgrund. Tjejer ringer och berättar att de inte törs åka med familjen på semester för att de kan bli bortgifta eller få sin klitoris Signs guy cheating evidence having affair. Misshandlade kvinnor ber om skydd från hemmets patriark.

News feed