This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Why nashville one best cities bachelorette party

opinion

Väldigt bra restaurang Why nashville one best cities bachelorette party stort urval av rätter. Välsmakande mat med livemusik i bakgrunden och dessutom lagom promenadavstånd från vårt hotell. Stora cocktails, beignets, havsabborre, Oscar lax och sista bit, inte minst service. Jag känner mig dåligt, jag glömde hans namn. Han frågade hur vår dag var, var Därefter förtjänar Kaitlyn ett stort skrik ut. Vi var där strax innan bandet startade så det var perfekt timing.

Hon gav oss en fullständig uppdelning på menyn och specialerbjudanden. Vi gick mest på hennes rekommendationer med både drycker och mat. Hur någon inte kunde ge fem stjärnor ligger bortom mig. Att vara i stan för en årsdaghelg gjorde jag till att göra reservationer på restauranger varje natt. Jag skulle råda samma när du besöker och se till att du kolla denna plats säkert. En mycket trevlig plats för middag med vänner eller på ett datum.

Det är en Rockin Grill! Det var levande musik medan vi var där på en torsdag natt som var trevligt.

Våra servitören var härlig och entusiastisk. En perfekt kombination av underbar på en Vi hade en flatbread aptitretare som var tillräckligt stor för 5 av oss att dela. Jag hade svårt att bestämma mellan det svarta plana järnet eller kammusslorna, de lät båda så bra. Jag gick med kammusslor och de var läckra! Tre stora kammusslor var den perfekta middagen. Maten och atmosfären här är fantastiska!

Mina syskon och jag besökte Nashville och var på vagnen tour och det slutade på denna restaurang. Det var en vacker dag så vi bestämde oss för att kolla in det eftersom de hade sittplatser utomhus.

De har en underbar meny som kommer att tilltala Var säker på att åka hit när jag är i Nashville.

New Boots Line Dancing, Nashville:...

En fin hitta bort från Broadway i The Gulch. Mycket bra meny och mat och levande musik efter 6. Blues och jazz snarare än landet och väst som finns på Broadway. Verkar en populär plats att äta och en mycket bra knowledgable och Why nashville one best cities bachelorette party än genomsnittet men värt det. Umm 11 a - 7 p happy hour i Gulch!

Dryckerna här var så bra, vi var maten och atmosfären. Bästa delen av allt var vår mjuka talade super snäll och hjälpsam servitör. Krabba dopp, lax sallad, kyckling smörgås. Det var inget vi inte tyckte om denna plats! Vi firade vår Det var en underbar upplevelse. Vi hade bra service. Vi satte oss på balkongen och njöt av den första setet i det musik.

Vi ringde framåt för bokning och sa till dem av en slump det var en bröllopsdagsmiddag Kom ut att lyssna på mitt favorit lokala jazzartist Michael Fair Band som var jättebra!

Maten var delikat och vår servitör Kenny var bra! Besviken när jag blev ombedd att gå från mitt reserverade middag säten efter 2 timmar. Gav chefen oss fri Om detta är det sätt Sambuca behandlar sina gäster vi kommer inte att återvända!