This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Sperm pig men slurp that goo

opinion

Två av klänningarna från Ebay i Pinaforemodell - som i liknande modell har sålt som smör hos Topshop i vinter. Den lila var ganska så kort, men puffig och kändes jättebra! Den gula känns mysig i stickat material och väldigt figurnära. Måste bara sy in axelbanden lite granna.

Åhh jag älskar dom!

Men NN - stockholms NN...

Fina knappar, fin passform och snygga längder och granna färger. På alla bilder har jag på mig grå, stickade leggins från Lindex och Svarta Overknee från Åhléns. Well well you can't have it all can ya? Vill dessutom visa uppskattning för Sofia Style  som skrev "Sperm pig men slurp that goo" fina om mig och  min blogg i sin blogg.

Och jag känner mig så rörd över er som de senaste dagarna skrivit att ni lagt till mig bland era favoriter och tycker att min blogg är bra! En comeback för något som ratats och bytts ut mot en "Slickalitedär -sugalitehär-vänduppröven-körinden-vändapåsig Som besökare på samtycker du till användandet av s. I Heart Boobs Nu har jag smaskat i mig en. Nu ska jag ta mig en dusch, klä på mig och gå iväg till mamma och pappa som båda ligger hemma sjuka och ge mamma en nalle.

Sedan ska jag pyssla resten av dagen!

Mar 11, en kropp a...

Jag fick lite fotograferingstid idag i alla fall. Är egentligen inte mycket för naturfotografi - inte att ta själv men nu när det sä fint vitt ute och solen gnistrar och ljuset och färgerna blir otroliga tycker jag att det är ganska kul, Särskilt när man också kan mixtra lite och skapa än mer stämning ala Twin Peaks eller lite mystiskt bokomslag över det hela.

Dessa bilder är tagna vid slottet där jag studerar Bara hemma en snabbis på lunchrasten från skolan. Idag har vi sett på två filmer om två olika sorters konstnärer. Vill bara sätta igång att leka med färgpennor, kameran, photoshop, kolstift och tusch ju! Pärlor, klister och saxen! Och så hjälper det ju inte att det är världens mest otroliga ljus ute idag som man bara vill Sperm pig men slurp that goo fota fota fota i!

Hoppas det är lika fint ljus imorgon när jag är ledig - då ska det fotas.

Men NN - stockholms NN...

Jag trycker på Spaceknappen och vad händer? No nothing njet ingenting! Fick trycka några gånger på startknappen innan datorn började låta för Sperm pig men slurp that goo sedan informera mig igen om att blablabla trasiga klusterfiler, inkonsekvenskontroll av blablabla samt att datorn stängts av felaktigt.

Hade dessutom en massa foton igång i photoshop som jag var hur nöjd som helst med men inte, naturligtvis, hunnit spara innan datorn bestämde sig för att göra mig skitförbannad! Och jag som redan grät över att högerkinden ser ut som ett krigshärjat område ungefär. Får se om jag lyckas komma iväg till skolan imorgon eller om jag får böldsjukanmäla mig Mmm, min smoothie var iskall men gooood!

Jag har duschat två gånger för jag fryser så förbenat mycket.

News feed