This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Mitch branson videos

opinion

Ibland känns det som man "Mitch branson videos" runt i ett flipperspel… Eller en flipperkula som i full fart far runt i skallen och man har fullt upp med att Mitch branson videos den i spel. Det känns som om man ibland inte räcker till… Hur man än vrider och vänder på saker och ting räcker man inte till. Det kan verkligen tära på krafterna. Det är lätt att säga, men ibland svårare att leva upp till, att vara fokuserad, påverka det man kan, leva i nuet och tänka positivt.

Tro mig, jag försöker verkligen, men ibland hamnar även mina tankar på den skuggiga sidan. Vad jag menar med inom rimliga gränser är ju att göra en övervägd handling.

81 videos (17 hours) available!...

Är man som jag, ganska impulsiv och alltid vi se resultat på en gång, så är det en fördel om man lär sig hantera dessa känslor. Visst kan impulsivitet vara bra Mitch branson videos kreativt många gånger, men det tar egentligen inte många minuter att hejda den lite med en enkel fråga till sig själv… Och var ärlig mot dig själv! Vänta, tänk efter, analysera, värdera för och nackdelar.

Omformulera det du tänkte skriva i mailet, vänta med att åka och köpa det du ändå inte riktigt vet om du behöver och har råd med… Ni förstår själva grejen! Jag vet att detta låter självklart men för en impulsiv person som jag är det lättare sagt än gjort ibland. Egentligen handlar det bara om en enda sak….

Känslor springer snabbare än förnuft och logik, man måste lära sig invänta bägge delarna innan man agerar! En impulsiv människa är nog egentligen en ganska "Mitch branson videos" person.

– Hurricane Mitch slår med...

Som inom loppet av en bråkdels sekund målat upp ett eller flera scenarion i sitt inre om Mitch branson videos han eller hon vill att resultatet ska bli samt olika omständigheter eller händelser kan få detta att inte inträffa.

Mitch branson videos tror att en impulsiv person allt som oftast handlar på första känslan som kommer, att så snabbt som möjligt agera i en omedveten tro om att det bästa görs här och nu, utan eftertanke.

Många gånger är det långt ifrån det bästa…. Det kan tyckas motsägelsefullt att både vara eftertänksam om hur man ska agera och samtidigt skriva lev här och nu. Jag tror själv dock att detta kan gå hand i hand. Lev här och nu, tänk till en extra gång på en handling du är på gång att göra, är handlingen den bästa du kan göra så gör den. Utgången av den ligger sedan i framtiden. Där tar vi ett nytt beslut om handling. Nu lämnar jag detta ämne därhän för denna gång och går raskt vidare till andra, helt flippade saker… Är detta detta som kallas cliffhanger i TV: Personligen för mig är det inte mycket nytt.

Ett nytt namn och lite annorlunda tillämpning men i det stora hela det jag refererat till under många år Mitch branson videos blended learning. Det vill säga en kombination av digitalt tillgängligt material, e-learning, online content i kombination med klassrumsundervisning. Har du dock inte varit i kontakt med e-learning tidigare och nyss hört talas om detta med det flippade klassrummet så är boken bra.

Den är på engelska, men lättläst och bara på strax över sidor. Som information, som instruktion och för fakta får boken  stjärnor.

Sökresultat

Jag anser att detta med flippade klassrum kan ta mycket lärdom av e-learning. Av tekniken framförallt, av tänket kring undervisning, av pedagogiskt upplägg och mycket mer. Problematiken ligger snarast i kunskapen hos pedagoger och lärare att framställa material som är gott nog i undervisningssyfte, både innehållsmässigt och teknikmässigt. Utöver detta krävs då också att pedagogerna genom sitt jobb har tillgång till relevant programvara för att skapa allt innehåll.

Visst finns det massor av programvara gratis eller som shareware online, men som skola eller annan utbildningsinstans anser jag att man ska ha någon form av enhetlighet i format och utseende i det material som produceras. Allt annat ger bara Mitch branson videos hafsigt och oseriöst intryck.

Enhetlighet, kontinuitet Mitch branson videos igenkänning är A och O i digitalt material. Gränssnittet bör hålla en så enhetlig-standard som möjligt, så att användarna nästan instinktivt vet hur de ska navigera och handha det digitala materialet.

Några böcker som kan vara läsvärda i ämnet, om än inte flippade klassrum, men e-learning och blended learning från vilka man kan hämta både idéer, inspiration och kunskap:. Writing trainingmaterials that work  Learning by doing  Dynamic presentations with streaming media  E-learning the sience of instruction  The theory and practice of learning. Några programvaror som jag själv använt och som jag är mycket intresserad av använda mer.

News feed