This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Sauna hispalis

opinion

Trots att det var mycket trevligt och tydligen välorganiserat var vi väldigt kalla över hela kretsen och några av oss, även under massagen. En av oss från en grupp av 5 begärde att temperaturen skulle sättas högre men personalen hävdade att det var den angivna Vi har varit i andra spa förut, även på vintern, men vi har aldrig känt så kallt, till den punkt som vi slutade stanna bara jag Bastun och Hammam som det var för kallt överallt, inklusive inuti Hot Water poolen. För att göra situationen värre var personalen lite slarvig och lämnade omklädningsrumsdörren till receptionen öppen medan vi blev redo att lämna och varför inte säga det, halvt naken.

Eftersom det var "Sauna hispalis" av oss delade Sauna hispalis upp för massager och, även om jag var mycket nöjd med mina, de med den andra terapeuten klagade över att "Sauna hispalis" massage var mer som en kroppsvamp än en ordentlig massage. Sammantaget är det verkligen synd att sådana bra faciliteter inte är vana vid deras maximala utsträckning och att kundupplevelsen är så långt från positiv. Vi åkte med en grupp vänner och reserverade platsen bara för oss själva, och hade en bra tid.

Platsen är bra, men kan vara fantastisk! Ingången är en lång serie av tunnlar som du går in genom ett hotell. Då badarna fungerade några jets inte, många kakel hade fallit från väggarna. Varma badet var inte så varmt, det var inte heller den svala poolen som var coolt. Bastun och ångbastu var stora.

Hotell som resenärerna lovordar …

Handdukar de gav oss var genomsnittliga. Det var trevligt, men ärlig åsikt är att det är synd att ägarna inte har investerat i att göra det Sauna hispalis en förstklassig plats som det kunde och borde vara. Smutsig plats espacially hydromassage, personalen är mycket oförskämd. Jag absolutly reccomend att gå till den andra i seville kallas alameda i alameda street. Jag kommer aldrig tillbaka hit i mitt liv.

Detta verkade som ett fantastiskt erbjudande. När jag frågade fick vad " halvprivat " innebar att jag fick veta att de stänger dörren Det låter romantiskt, inga?

Andra, även om jag är säker att en stor del av deras gäster Sauna hispalis Engelska den broschyren är bara i spanska. Men det är verkligen en kropp rub med ingen press. Den " massageterapeut åt " var att göra hennes sak och inte som svarar att min kropp eller min Sauna hispalis eller spänning. De bokar flera parter i en stort område som innehåller en varm, medium och kall pool.

Den medium pool är också cool. Den varma poolen har ingen hård Sauna hispalis. Det fanns duschar och bastun var trevligt parfymerade med Cinamon.

Men det var helt klart inte " romantiskt. Slutligen, de hade ingen förmåga att förklara i Engelska vad som pågick - - vad som skulle hända nästa eller vad Sauna hispalis kan förvänta sig.

Jag får att inte alla talar engelska, men de kunde helt klart skapa en engelsk introduktion.

News feed