This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Bieber tattoo nail 1

opinion

Vilka tatueringar ångrar vi allra mest — och vad är hetast i år? Tidigare i veckan gjorde  brittiska BBC  en djupdykning i trenden att tatuera text.

My nail cross tattoo with...

Att tatuera text har alltid varit självklart — och alla minns väl med leda den klassiska "Carpe Diem"-tatueringen. Men sedan tekniken har förbättrats så blir även de längre citaten allt mer populära.

Men för att det ska åldras snyggt, så måste det vara stora bokstäver. Erik har arbetat som tatuerare i sju år, och har en förkärlek för färg och klassiska motiv.

För Nyheter24 berättar han om de mest populära motiven i år — fjädrar, drömfångare, texter, fåglar — och aningen oväntat kanske — en fjäder som blir fåglar som flyger iväg.

Och vilka är bättre på att sätta trenderna än Hollywoodstjärnorna. RihannaJustin Bieber och Miley Cyrus är alla tatueringsbitna. Men blir det alltid så bra resultat då?

Tattoo borboleta - like the...

De flesta megastjärnor har riktigt dåliga tatueringardå menar jag när det kommer till genomförande, motiv är helt upp till dom att stå för.

Bingo Rimér är den enda jag kommer på som har snygga tatueringar, säger Erik Lööf till Nyheter Att folk kommer in på Stockholm Bieber tattoo nail Tattoo och ångrar särskilda motiv händer sällan.

Snarare handlar det om att folk vill ta bort en ogenomtänkt tatuering som gjordes i alldeles för ung ålder, och att tatueringen inte längre passar till deras stil.

Det och en liten tribal är nog vanligast, säger Erik Lööf till Nyheter Vad tror du att vi kommer ångra om säg, 10 år? Det är väldigt vanligt att tatuera in och jag tror att det är svårt att hitta något som man känner likadant inför idag som om 10 år.

News feed