This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Dwight wanking gets cock sucked

opinion

"Dwight wanking gets cock sucked" har ju en svaghet i det att jag gillar när det inte händer så mycket utåt på den här sidan. Alltså när det inte uppdateras så ofta, och kommentarsfältet blir längre än Reinfeldts ljugarnäsa.

Det sållar de berömda agnarna från det lika berömda vetet, lite. Diskussionerna tenderar att bli intressantast kring strecket. Påstår jag, det är inte så att jag för någon slags statistik över det. Och det beror såklart lite på ämnena som avhandlas också. Men det brukar ju handla om vem som är mest vänster, mest punk, mest indie och mest feminist. Jag gillar det, och finner frågor om hur jag tänkte om nån låt eller var man kan hitta olika tröjor eller singlar eller om BQ har lagt av eller inte som mest irriterande.

Sorry, ni som undrar om sånt. Men jag tänker att jag låter folk veta det jag vill att de ska få veta, om det jag bryr mig om. Det vill säga, om BQ rent hypotetiskt får för sig att göra något nytt låter jag er "Dwight wanking gets cock sucked" det. Övrig information, jag vet inte, men kolla Tegs hemsida emellanåt, kolla West Sides.

Händer det något på försäljningsfronten så är det de som håller på med det, inte jag. Spelningar lägger vi till här till höger för det mesta, men det händer att jag glömmer till och med det. Särskilt om det är akustiskt, och särskilt i Norrbotten, för då är det som att de som borde veta ändå vet, liksom.

Men jag ska bli bättre på det. Och bli en bättre vän, bättre på en massa sätt. Men nu då, ja, jag har mest suttit inne förutom att jag börjat promenera som en psyksjuk om dagarna. Slutade röka efter Dramatenspelningen och kroppen bara lade av. Hade abstinens av Trainspottingmått. Krampade i Dwight wanking gets cock sucked så jag fick åka in till lassa för jag kunde inte riktigt andas.

Plus att immunförsvaret blev helt stört och jag fick en askonstig hudinfektion. Och så opererade jag till sist ögat, slutade skela. Hoppas jag, det är bara en vecka sen och jag är fortfarande rätt medtagen.

Men jaja, det är ju inte synd om mig för det. Har lyssnat på rätt mycket skivor som exempelvis den här gamla godingen:. Hade med en låt från den på Trevlig helg, Poplover.

Dial Diana Diane Diann Dianna...

Fast hela skivan är mäktig. Framförallt illustrerar den rätt så perfekt vad som Dwight wanking gets cock sucked indie, som musikalisk genre alltså, och varför det faktiskt är rätt grymt. Själva resonemanget för det för jag här lite grann http: Mooses debutalbum definierar hur som helst det som är bra med engelsk indie. Och nu är det såklart inte så obskyrt men hade det förflutna blivit tillgängligt helt nyligen.

Chansen att man lyssnat på just Music From The Big Pink var inte lika övergripande som bara, säg, fem år senare. Moose, jag vet inte så mycket om dem. De hade sina Dwight wanking gets cock sucked i London med Moonshake och Stereolab och liknande, alltså lite mer arty Shoegazepop, eller i alla fall i samma scen som dem litegrann. Men i stället för att bli hyperestetisk pop och ny-kraut så valde man att renodla den här indiegrejen i stället.

Med rockinfluenser och pratsång och allt. Vad man gjorde, som exempelvis aldrig banden norrifrån: Manchester, Skottland etc, gjorde, var att skriva mäktiga låtar men samtidigt behålla det där ironiska filtret, en fin Londonsk tradition som härstammar från allra minst Ray Davies. Det vill säga, Moose var medvetna om att de inte var ett tufft rockband. Medans exempelvis Primal Scream och Stone Roses verkligen trodde det om sig själva.

Och det ingick ju lite i vad som var bra med dem. På samma sätt som att det ironiska ingick i Mooses repertoar. Låter lika attraktivt, [jo, det är inte bara av ondo den brittiska blodfattigheten] anemiska som någonsin Ride och Bobby Gillespie och Lloyd Cole på samma gång, men gör det ändå till en grym låt.

Det ironiska blir liksom ytterligare ett lager. Och just det var och är ju sällsynt fint med indien; simultanförmågan.

Det är bland annat den egenskapen som gör att jag gapar så mycket om Stornoway. Och Go-Betweens och The Chills. Och så vidare forever, lite.

Lite för att om två dar så kommer jag att må lite illa av det igen och så vill jag bara lyssna på typ Bolt Thrower eller Discharge eller Black Box eller Johnny Burnette eller nåt annat, vadsomhelst som inte har någon simultanförmåga alls egentligen, som typ bara är kropp.

All bra indie Dwight wanking gets cock sucked ju. Den är för smal och snobbig för att tilltala de breda lagren.