This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Huge brit

opinion
8" wide vintage huge frog...

Välj Huge brit språk du vill. Vi talar svenska och 42 andra språk. Försäkra dig om ett bra pris på Brit Hotel Bristol Montbéliard Centre — betygsatt 8,7 av gäster som nyligen bott där. Fyll i datum för att komma igång. En promenad på m. Detta hotell ligger meter från järnvägsstationen i centrala Montbéliard och erbjuder en inomhuspool och bastu.

Hotellet serverar frukost i frukostrummet varje morgon. Citotel Hotel Bristol har även en bar och du kan hitta många Huge brit bara några steg bort.

Du har tillgång till privat parkering genom en gågata. Slottet Château de Montbéliard ligger bara meter från hotellet. Det tar bara 20 minuter att köra till TGV-stationen.

Var artikeln intressant?

Sträckan trafikeras dagligen av bussar. Par tycker särskilt mycket om området — de har gett det 9,1 i betyg för parresor. Det här hotellet är också betygsatt för Huge brit vara mest Huge brit i Montbéliard! Gästerna får mer för pengarna jämfört med andra boenden i denna stad. Bra för par — de har gett faciliteterna betyget 8,1 för två resenärer som reser tillsammans.

Höga poäng från gäster som nyligen bott här 9,1. Måltiderna här rekommenderas varmt. Detta rum har värme, gratis Wi-Fi och eget badrum med dusch. Ditt svar hjälper oss att ge bättre information till resenärer. Vi ber om ursäkt, ett fel inträffade när dina svar skickades in. Detta rum har värme, gratis Wi-Fi och eget badrum med badkar eller dusch.

WiFi finns tillgängligt i alla utrymmen och är gratis.

Regler för avbokning och förskottsbetalning varierar beroende på boendetyp. Skriv in datumen för din vistelse och läs villkoren för det rum du begärt.

News feed