This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Dean and kanyon gay teen fuck and suck

opinion

Som du kanske märker är sidan inte så ”tjusig” utan den består helt enkelt av citat rakt upp och ner.

Största långt hår lesbians xxxtube...

Det är ett medvetet val då jag hellre vill ha en funktionsduglig sida än en flashig som bara ser bra ut. Det är bättre att ha nya och gamla citat separata istället för att blanda dem. Men det kan man ju inte med de ”vanliga” programmen, så jag kommer att skriva på vilket band de finns på. Eftersom jag ska göra det enkelt för er, kommer jag att lista Pagges nummer på bandet givetvis utan att be om lov.

Det betyder inte nödvändigtvis att det är de bästa citaten, utan de är helt enkelt såna som gör sig bäst om man hör dem istället för att läsa dem. Jag får skylla på dåligt minne och en ful ovana att slänga mail när jag har läst dem. När Rick Martel gör en backbreaker på Razor Ramon: Det var en felberäkning.

Släppa in dem i en pingislokal så går hela klubben i konkurs. I matchen där Quebecers tog Tag-bältena Dean and kanyon gay teen fuck and suck Steiners, där Quebecers fuskade sig igenom hela matchen, och när Steiners gjorde ett enda litet grepp mot reglementet: Han knäcker extra som gigolo.

WWF skickar nog ett tiotimmarsband med Hacksaw–matcher "Dean and kanyon gay teen fuck and suck" ska se i slowmotion. I en match med Kevin Sullivan, där Hoa försökte komma på det värsta han kunde säga om honom: Ja, han struttar omkring!

När Bruno har förklarat att Beverly Brothers inte är bröder på riktigt: Natural Disasters, Summerslam När ingen kommer in efter signalen på Royal Rumble När Bruno och Hoa diskuterar att wrestling inte är på riktigt: Sharpshooter "Nu lägger sig Bruno här på golvet så ska jag bryta på honom så ska vi se.

Virgil är blöt på överläppen: När de är oense om hur många personer som finns på galan: När Hoa har sagt att wrestling inte är på riktigt, och Razor Ramon just har krossat en stackars jobber: När de diskuterar hur TV förvränger brottarnas längd: Yokozuna, Royal Rumble I en diskussion om Bam Bams tatueringar och kläder: När gästdomaren en japs visar sig: I en av Headshrinkers matcher, när Fatu eller Samu biter en av motståndarna: Om Ric Flair och hans fru: Steamboat, Spring Stampede Mina brudar har varit 10 gånger fulare men jag har aldrig lyckats få pli på dem.

När Hogan har slagit ner Arn Anderson och tagit upp ett gömt knogjärn ur Arns ficka: När han klagar på greppens krångliga namn. Double Triple Inverted Super Special. Om Macho Mans kläder: När Hogan har slagit till Vader löst med en stol: Hogan har blivit badding!

När Virgil börjar få ledning över Giant Gonzales: När Bruno påpekar att Bam Bam Bigelow har rakat av sig skägget: Han ser mer ut som Tatanka, Royal Rumble När de diskuterar att wrestling är fejk: På skador som kan ta upp emot ett halvår att läka, läker här på en halv minut. När Avalanche gör en legdrop: Efter Blacktop Bully gör en spark: Super Organ Castrator, eller?

4 år sedan GaysPower Dean...

När Blacktop Bully gör en running manuever: En loser som har svartfärgat högerben och randigt vänsterben: Ena buggen är ju rosa och andra är av sotar–modell. När kameran glider längre och längre ut från ringen: När Avalanche gör entré: När Bruno har förklarat att Bret och Owen Hart har tio andra syskon: Och morsan och farsan Hart har haft lite wrestling ihop, för de har ju tolv fimpar.

När den svartklädde maskerade mannen ger sig på Sting med en batong: Hogan, Halloween Havoc Hulk Hogan, Halloween Havoc Var det simhopp eller pingis eller?

Viktväktarna i Tokyo måste ha mycket kneg med de där.

Längd: GaysPower bear suck gay,...

Bruno har precis berättat att det är tre nya mästare i WCW men vill inte tala om vilka det är för att inte förstöra matcher: Han har glömt att kamma sig på ryggen. Det sa jag förut om du hade lyssnat då. Masa Saito, Starrcade Ja, på, på, på! Kom igen nu Uliuli Fifi Nä, det kan bli bökigt det här. Speciellt med min fantasi. Buddy Lee Parker gör en bodyslam på Johnny B.

News feed