This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Hottest bodies hollywood

opinion

Inom 11 sekunder hade jag följande tankar:.

Kanske är det den boxiga T-tröja; hon är kort och det gör ingenting för henne. Ingen ser bra ut i dem. Och hon har två barn. Flickvän förtjänar lite slack. Gud, jag är så judgig! Så hon är inte mager. Kudos till henne för att tydligen inte vara besatt av hennes kropp. Anta att vara en förebild. Men ja, jag har sett henne se tunnare ut. Jag satsar på att hon beställer på kinesiska med sin fästman och blockerar ut på soffan. Och sedan den stora frågan: Varför har jag bara ägnat 11 sekunder av mitt faktiskt ganska upptagna och produktiva liv undrar om någon jag aldrig kommer att träffa har har överdriven Hottest bodies hollywood med General Tso kyckling?

Det är uppriktigt galen. Men om jag är galen, är hela landet ett par gurkor som inte är sallad. En uppmärksamhet med kändisar kroppar är en national tidsfördriv, vilket framgår av det obevekliga flödet av artiklar och tv-segment om LeAnn Rimes eller Tori Spelling utskjutande nyckelben.

Google "celebrity Hottest bodies hollywood " och du får en bildspel med närbilder av stjärnornas pucklade delar. Men varför bryr vi oss om?

40 Hottest Female Celebrity Bodies...

Jag svär att jag har bättre saker att göra med min tid, och det gör du också. Det måste finnas en anledning, förutom att kändisar brukar ha stora kroppar och vi vill Hottest bodies hollywood hur de fick dem. För det första har vi "naturliga impulser" för att jämföra oss med dem omkring oss och att vilja tillhöra, säger Helen Fisher, PhD, en biologisk antropolog vid Rutgers University i New Brunswick, New Jersey och författare till Why Him?

Saken är att vi inte längre spenderar våra kvällar sitter runt lägereldet med våra vänner och släktingar.

Vissa dagar har vi tur om vi får checka in med dem på Facebook. Kändisar, som tydligt ses som framgångsrika och vackra, är människorna vi alla vet, säger Fisher. Kan du tro att hon är 42? Plus, tack vare de många olika formerna av media idag finns det så många fler bilder än det som brukade vara av kända personer vi kommer aldrig att träffas men känner mig så bekant med: Vi ser Kim Kardashian överallt, och Kim klarar knappt halva tiden, så hennes olika kroppsdelar står alltid fram för oss, redo att beundras eller disparaged.

Beyonce's booty, Scarlett Johanssons bröst, Cameron Diazs abs - till skillnad från de dagar när stjärnorna var kända för vad de gjorde är dagens glitterati mest kända för hur de ser ut och hur synliga de är, säger Graeme Turner, chef för Center of Critical and Kulturstudier vid University of Queensland i Australien och författare till Understanding Celebrity.

Eller Oprahs kamp med yo-yo dieting och ett sköldkörteln? I själva verket säger Turner, de mest populära kändisarna är de som är Hottest bodies hollywood på vissa sätt - vackra, begåvade, rika - men precis som oss i andra. Vi kan relatera till stjärnor som har egna Hottest bodies hollywood, som Jennifer Hudson och Valerie Bertinelli, som jobbade hårt och som inspirerar oss med deras framgångshistorier.

40 Hottest Female Celebrity Bodies...

De är inte perfekta, och vi är heller inte. När det gäller stjärnor vars kroppar ser för bra för att vara sanna: "Hottest bodies hollywood," du kan inte alltid tro på dina ögon.

Kom ihåg att dessa människor är skådespelare, och vi ser vad de vill att vi ska se. Och låt oss möta det, ha en fantastisk kropp, som de flesta får genom hårda träningspass och noggrann ätning, är ganska mycket ett jobbkrav i Hollywood. Det finns ingen skada i dishing om J.

Los stora rumpa eller Jennifer Aniston stramma mage så länge du inte kritiserar din egen kropp i jämförelse. Och om vi "Hottest bodies hollywood" motiverade för att räkna upp våra egna träningspassar i processen, desto bättre. Vem kan inte använda en liten A-listinspiration då och då? Här är en sak som kvinnor och män är överens om: Jennifer Aniston och Will Smith har sexigaste kropparna i Hollywood och slår Hottest bodies hollywood en fin passform se nedan.

I vår enkät säger 34 procent av kvinnorna att de vill ha Jens kropp och 31 procent av männen önskar att deras fruar eller flickvänner hade sin form.

The Lowdown's Diana Madison sits...

Will's kroppsbyggnad är den som 37 procent av killarna vill ha mest, och en lika stor andel kvinnor önskar att deras man eller pojkvän "Hottest bodies hollywood" Wills byggnad. Kroppskvinnorna vill ha de flesta Jennifer Aniston s Kropparna vill ha de flesta Kommer Smiths Vi frågade, "Om du kunde ha en kändis kroppsdel, vad skulle det vara?

En speciell kombination av supertoning yoga och kalori-blästringskort, som Spinning eller löpning, utformad av Anistons långtidslärare, Mandy Ingber. Standard, som båten, blir extra ab-firming i Ingber sessioner; prova det för mage-åtdragande resultat:.

Skärmavbilder

Kändisen vars kropp vi är mest kända för att se? Snooki, säger 40 procent av alla svarande. Trettioen procent är trött på att titta på Kim Kardashian-kurvorna. Jennifer Lopez återhämtade Hottest bodies hollywood från att ha tvillingar på rekordtid genom att träna med sin tränare Gunnar Peterson, fyra eller fem gånger per vecka. Att slutföra i en triathlon senare det året. Diva avslutade inte bara triathlonen om 2 timmar 23 minuter och 28 sekunder, men Hottest bodies hollywood fick den smokin-kroppen tillbaka för att starta!

Den hetaste talkhowvärd på TV är Kelly Ripa, 38 procent av väljarna säger. Anderson Cooper klarade andra platsen med 20 procent.

What do the hottest bodies...

Kelly Ripa är trots sitt jamfyllda schema en lämplig prioritet och övningar varje dag. Spinning och Physique 57, ett program som hjälper dig att skulptera muskler med din kroppsvikt som motstånd. Vilken manlig stjärna över 40 har den bästa kroppen? Cameron Diaz och Alex Rodriguez förspalt Fit Blogger Vi Älskar: Kör För Ditt Liv. Vad det är som att dela ditt viktminskning på pund på Instagram. Inom 11 sekunder hade jag följande tankar: Aww, hon ser gärna ut. Men också Hottest bodies hollywood dumpig.

Har hon slutat jogga? Jag vet att hon är en jogger. Stjärnor - de är precis som oss visar sig att det finns några faktorer som kommer tillsammans för att förklara vår fascination.

Account Options

De bästa kändisarna Mest eftersökta Celebrity Body Här är en sak som kvinnor och män är överens om: Standard, som båten, blir extra ab-firming i Ingber Hottest bodies hollywood prova det för mage-åtdragande "Hottest bodies hollywood" Sitt på golvet med knäna böjda, fötterna platta.

Luta torso tillbaka 45 grader och förläng armarna framåt, handflatorna uppåt, när du lyfter fötterna från golvet, håller knäna böjda och skenpar parallellt med golvet för att komma in i båten.

Korsa armarna framför bröstet och förlänga benen när du sänker både torso och fötter till några inches från golvet. Vänligen sätt några kläder på!

Passa över 40 Jennifer Aniston poäng igen - tillsammans med hennes ex! Jennifer Lopez har den bästa kroppen efter barnet, säger 37 procent av respondenterna.

Lo fick hennes kropp tillbaka Jennifer Lopez återhämtade sig från att ha tvillingar på rekordtid genom att träna med sin tränare Gunnar Peterson, fyra eller fem gånger per vecka.

Kelly's Kick-Butt Routine "Hottest bodies hollywood" Ripa är trots sitt jamfyllda schema en lämplig prioritet och övningar varje dag. USAs bästa kockar kan säkert generera lite värme.

Curtis Stone är den hetaste manliga kocken, 40 procent av kvinnorna säger att man slår ut sådana andra foodies som Rocco DiSpirito och Tyler Florence. Rachael Ray är den hetaste kvinnliga kocken, enligt 49 procent av männen.

Royally Hot Du är galen om Kate. Femtiofem procent säger att Kate är kunglig med den bästa kroppen; 18 procent valde syster Pippa. Dynamite Duo Victoria och David Beckham är det hetaste kändisparet, händerna ner.

Ingen annan vacker twosome kom till och med nära. David och Victoria Beckham Kvinnliga komiker är i bättre form än roliga män. Vem har den hetaste kroppen?

News feed