This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Flathead beach

opinion

Detta område har allt! Så Flathead beach, så fridfullt. Vi fick stor bilder och träffade ortsbor och besökare. En gång är inte nog. Fantastisk vandring och köra.

Väl underhållna vägar, rent och en trevlig ställe att vara på. Blir sent och se de stjärnor. Teriable inte kommer aldrig tillräckliga bär på den norra sidan. Den sura jakt tar Flathead beach minst 2 timmar att få din gräns.

Inte bara vacker på sommaren och hösten utan också i the winter months. Det är trevligt för familjer, Flathead beach din egen eller med vänner. Det finns en spektakulär utsikt av skidområdet från Whitefish och om du tar med liften kan du få en Det finns många promenadstigar och tho har jag inte gjort det förstår att zip radar är jättekul.

The Forest är "Flathead beach" vackra, välskötta och helt fantastiska!

Ta din kamera eftersom du kommer att behöva det att dokumentera alla de skönhet och djurliv också! Min man och jag tog en av de senaste resorna till Montana och beslutade att köra upp till Moose Lake i vanlig National Forest.

Passar bra ihop

Tack och lov för 4 WD, eftersom vi slå klackarna snö nära sjön. Vi hade hela sjön för oss själva och Hoppade i snön, andas av den friska bergsluften, and taking i Flathead beach praktfull natur var helt enkelt hisnande.

Utan att någon runt, vi "Flathead beach" stanna längs vägen och ta lite bilder på the mountains, skog träd och vilda djur. Kan inte vänta på att komma tillbaka hit på sommaren med min storfamilj!

Det kan inte vara så fantastiskt liksom Glacier National Park, men det är vacker och den fotvandring är fantastisk.