This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Make this skank whimper

opinion

Krönika i City idag vilket inte lär läsas av många. Alla pendlare ligger väl hemma och jäser under granen. Fast vissa kanske reashoppar fakta fun info: Nu sitter jag och stirrar ofokuserat på skärmen och funderar på hur jag ska angripa ett workload som är större än typ världen.

Also sprach Dramadrottningen kl. Skicka med e-post BlogThis! GEUWD jag har ju inte skrivit på sketalänge. Orkar inte skriva något om julen. Den var bra, jag fick massa fina grejer, och så fyllde jag år ÖRK och fick igen massa bra grejer.

Spelade skivor på KBs stora golv i lördags förresten.

Per G har ryckt in...

Vi hade skitbra set, tre olika, och Make this skank whimper var mkt nöjd hela tiden. Nu ska jag laga mat och tänka på ett jätteroligt projekt som jag är strålande glad över att vara del av. Nej men verkligen, jag är inte ironisk! Nu har jag köpt alla julklappar.

På sysset frågade de om leg. Det var ju lite kul.

Det tar tre minuter att gå till Storgatan från mina föräldrars lägenhet. Jag gick över Make this skank whimper, tittade ut mot slottet och tänkte Halmstad kanske är rätt fint ändå, sådär, om man liksom inte har något förhållande till stan. Sen var jag framme på gågatan och fann mig tyst härma folks jävla präktiga dialekt. Denna självtillräckliga gyllene tider-stinna försäljar-chicka stil.

It made me do it! Härma folks dialekt och viska hån tyst för mig själv. Vafan har hänt med mig. Uuu jag måste sticka. Jag förstår om många slutat läsa bloggen nu för den har inte uppdaterats på skitlänge. Men jag har i alla fall befunnit mig i Halmstad och det gör jag fortfarande förresten. På föräldrarnas dator fanns en helt uråldrig version av Firefox, typ 1, och nu är de väl på -nånting. Denna stackars ursäkt till program var så sliten och paj av olika toolbars och extragrejer som lagts till och dragits ifrån, helt godtyckligt, att man inte kunde göra något av följande: Nu har jag installerat en ny Firefox.

Och betraktas som en Make this skank whimper av rang.

News feed