This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Str8 turkish allies on web camera

opinion

Skip to site navigation Skip to blog entries Skip to archive page Skip to right sidebar. Det nödvändiga i att täcka, eller inte Tydligen går debatten het på FB om just detta.

Men, jag har inte FB och kan således inte kommentera något av detta. Jag kan bara tala om hur jag gör och vilka hästar jag Str8 turkish allies on web camera. Jag har haft mina hästar genom tiderna helrakade under vintern. Alltså helt nakna, till och med under sadeln.

Vi red minst 2 timmar varje dag och hårt. På den tiden stod man inackorderad och hästarna var ute i genomsnitt timmar.

Mestadels var vi ute och red dem under tiden de egentligen hade hagtid. Det var nödvändigt att klippa dem under de förutsättningarna.

De mådde inte bra av att svettas så mycket under turerna och sedan stå och eftersvettas i två timmar för att kanske inte ens hinna torka förrän nästa dag. De var alltid täckade efter väder. De frös aldrig, vad jag vet. När så tiden för nedtrappning kom.

Man fick barn och red inte längre 2 timmar 7 dagar i veckan utan det blev "bara" 5 dagar i veckan och ett bättre ventilerat stall. Då blev det halvrakning och färre och mindre stoppade täcken. I bästa fall, om jag rakade från öronen och ner till ljumsken kunde de stå utan täcke ganska mycket. Venar har jag hittat i hagen frysande av denna klippning en enda Str8 turkish allies on web camera då det var regn i många timmar. Nu har jag orakade hästar med en enda klipping i oktober där jag rakar en väldigt liten fläck vid halsen.

Vissa år har jag inte ens gjort det. Vi är ute så lite på vintern när allt bara skiter sig med tider, ork och massa annat.

dengirus.info daily . http ://dengirus.info...

Venar täckar jag ganska mycket. Just nu går han faktiskt lite övertäckad för han har inte mått bra i magen.

Andra porrsajter

Detta trots full päls alltså. Jag vet inte om det hjälper men att spänna sig av kyla kan förvärra saker och då är värme bättre.

Han har ganska kass päls också. Den är mjuk och suger åt sig rätt mycket. Det verkar inte som om han tycker det är för varmt. Joker har fantastisk päls. Den står mot allt nästan. Han går otäckad nästan jämt. Endast vid ihållande regn i mer än fyra timmar får han täcke och då får han det redan från början så jag inte täckar en redan blöt häst.

Vet jag att det är endast 4 timmar regn så får han gå utan. Dessutom släpper jag ut honom svettig i hagen ända ner till -5 grader. Han rör sig hela tiden och äter ofta och blir alldeles för "Str8 turkish allies on web camera" med täcke, speciellt någon variant som ska värma också. Vi har kallstall och det är inte sällan minusgrader i stallet. Där kan de inte röra sig så mycket som ute och de börjar frysa så Venar har täcke inne hela tiden just nu medan Joker endast har det vid -1 eller kallare.

Han kan även svettas i stallet om det är runt grader varmt en natt. Då får jag se till att öppna hans fönster trots alltså att vi har ett välventilerat kallstall. Han får snygg armsvett i fläckar, LP-fläckar under armarna alltså. Jag kan inte se något fel med något av de beslut jag tagit. Alla beslut har ju varit tagna utefter vad som gjorts då och vad hästen klarar av.

Jag har svårt att se varför hästar ska vara täckade med dubbla täcken när det är närmare 10 grader varmt. Där tror jag att det beror mycket Str8 turkish allies on web camera ägaren. De allra flesta är dessutom fullpälsade. Jag känner en person som åkte förbi en hage Str8 turkish allies on web camera såg en häst stå själv och med sänkt huvud i 15 grader värme och dubbla täcken.

Personen gick faktiskt ut i hagen, kände på hästen som var på väg att bli överhettad på riktigt. Personen tog beslutet att ta av täckena och lägga utanför grinden i hagen med en lite besk lapp. Trackback URI för denna artikel. Visa kommentarer som Rak Trådad. What's up, after reading this remarkable article i am as well happy to share my knowledge here with friends.

News feed