This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Trick or treat ethan slade fucked by tyler

opinion

Film är en konstform som utgörs i rörlig bild, alltså fler bilder som i snabb följd skapar en illusion av rörelse, det är ett massmedium som kan kombineras med ljud.

Filmer kan utgöras av verkliga scener som är fotograferade, fotograferade teckningar, miniatyrmodeller eller datorgenererade bilder samt datoranimering, en film kan även vara en kombination av alla dessa.

Film är en populär underhållningskälla och har idag blivit en global industri, film kan även vara effektiv för företag som gör reklam. De flesta filmer är inspelade efter manus, det finns skådespelare som framför manusets dialog och handling. Regissören är den som styr över agerandet med hjälp av olika kameror och ljudutrustning.

Resultatet från vissa scener klipps därefter ihop och blir en helhet och visas på bio eller tv. Idag är filmindustrin en av världens största industrier med Bollywood i Indien och Hollywood i USA som de främsta arbetsgivarna.

Kategorier

Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s. Jag förstår, ta bort denna ruta! Nyheter Nöje Sport Shopping. Film Film är en konstform som utgörs i rörlig bild, alltså fler bilder som i snabb följd skapar en illusion av rörelse, det är ett massmedium som kan kombineras med ljud.

Trailern till nya Lejonkungen är här — Beyoncé hör du. Vintern är räddad — här är 6 biofilmer du inte får missa! Här är trailern för den nya Pokémon-filmen "Detective Pikachu".

Här de bästa filmerna från — som du missat. Här är de galna skräckfilmerna som manipulerar din hjärna. Sverigedemokraternas nya film får hård kritik av S: Övervakningskamera fångade åriga Mollys sista timme i livet.

Filmen om Voldemort är äntligen klar — här kan du se den helt gratis.

Related Videos

Penny Parneviks uppmaning till alla: Penny Parnevik i tårar: Mia Parnevik reste till Nepal för att hjälpa gatubarn. Nu ska massakern på Utøya bli storfilm — produceras av Netflix.

News feed