This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Straighty blows load for bear fucking

opinion

Maybe you need a mix to get some nice vibe for yr sunday evening. Vilka är ni som ligger bakom Jazzpod? Vi heter Calle Wersäll och Johan Nilsson, båda kontorsråttor, hobby-DJs, skivsamlare, skattebetalare och technonördar. Johan har fokuserat lite mer på kontorsråttandet senaste åren medan Calle har spelat då och då i Stockholm och Berlin. Alla häftiga personer måste ha haft en Berlinperiod i sitt liv. Det har vi båda. Calle är också med och organiserar festivalen Camp Cosmic på Gotland.

Vi har också köpt skivor ihop och bråkat om musik sedan vi träffades för ca 20 år sedan, löst räknat. Varifrån kom idén till att starta Jazzpod?

För att vi vill höra bra musik. Det finns så många poddar men ingen där vi skulle lyssna på varje avsnitt. Vi insåg också att vi har så många kompisar som är duktiga DJs, både etablerade Straighty blows load for bear fucking och de som är relativt okända och kämpar för gigs och som vi vill att världen ska få höra. Så vi startade den enda podden i världen där Johan och Calle gillar allt som publiceras samtidigt som den hjälper till att promota de som förtjänar mer uppmärksamhet.

Många poddar fokuserar mycket på stora namn men vi tycker det är viktigare att musiken är bra. Vi frågar dem som vi vill höra spela, oavsett om de är kända eller okända. Vi tänker att om man fokuserar på musiken istället för att lägga Straighty blows load for bear fucking krut på att fixa en mix av DJ Världsberömd så kommer lysningarna till slut ändå.

Och det verkar de ju göra.

Male bodybuilder fucking under shower...

Dessutom tycker vi att vartenda avsnitt hittills är svinbra, och det ju huvudmålet. Det finns så många i Sverige som gör så otroligt mycket för techno- och housescenen med fester, labels, klubbar mm och såklart alla producenter, DJs osv. Även om vi gör det mest för oss själva och tycker det är svinkul så känns det bra att i alla fall kunna bidra med någonting till den fantastiskt fina kultur vi har byggt upp tillsammans.

Det är viktigt att bli lite emotional så här mitt i en intervju. När vi började köpa skivor var techno för de flesta synonymt med E-type och hade man tur kom det en DJ man ville se till Stockholm en gång i månaden.

Nu kan man gå på fester i salonger, skogar, konserthus eller lagerlokaler och höra häftig musik flera dagar i veckan.

lista över hela kategorier

Det är schysst att vara delaktig. Du är inte den sista som frågar.

Jazzpod är bara första ordet i ett skithäftigt längre namn som man kan se om man zoomar in i vår logo vi uppmanar alla att gå hem och göra det. Vi kom på ett namn som kan betyda lite olika saker.

Free mobile gay porn bear...

Vi har själva en idé vad det representerar, men vi vill inte påverka någon om den skulle tycka någonting annat. Man får också tycka att det inte betyder någonting, det är upp till var och en.

News feed