This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

A neat trick

opinion

Annons I världen av sociala nätverk finns det två riktigt stora spelare: Dessa är inte de enda spelarna, inte med en lång skott, men med nästan miljoner användare på Twitter, och uppskattningsvis neat trick på Facebook, är det två jättar som inte kan ignoreras. I anda att inte ignorera varandra har Twitter och Facebook nyligen skärpt sin gemensamma integration, med länkar som leder till faktiska Twitter-sidor, användare och hashtags som visas direkt i Facebook-uppdateringar.

Var artikeln intressant?

Dessutom kan Twitter uppdateringar nu automatiskt skickas till Facebook A neat trick. Oavsett om du har länkat Twitter till Facebook eller inte, det här är en förändring som är värt att veta om.

Nedan hittar du exakt vad dessa förändringar medför, och ännu viktigare, hur du kan aktivera de nya funktionerna på ditt eget konto.

Vissa väljer att skicka Twitter-uppdateringar till Facebook. Detta sparar mycket tid om du känner att du vill att båda dina samhällsgrupper ska få samma information.

Fram till nyligen är det här allt du kan få ut av Twitter-uppdateringar på Facebook:. Dessa uppdateringar visas som de skulle på Twitter.

Inga länkar utom länken som faktiskt inkluderades i uppdateringen, och en liten som ledde till "A neat trick" profil på Twitter. Detta är detsamma för tweets som inkluderar nämnder eller bilder.

Ta en bättre Twitter till...

Allt detta förändras nu med den nya Twitter-Facebook-integrationen. Om du har det aktiverat kommer dina Twitter-uppdateringar på Facebook att få en ansiktslyftning, för att inkludera länkar till personer du nämner, miniatyrbilder av bilder du skickar, länkar till hashtags du använder och en fullständig förhandsgranskning till länkar du lägger in.

Det här är också mycket användbart när man tittar på andras uppdateringar för att få reda på mer om de personer de nämner, bilderna och länkarna som de skickar etc. Som du kan se innehåller uppdateringarna nu faktiska länkar från Facebook till Twitter, där du kan lära dig mer om de använda hashtagsna, de nämnda personerna, A neat trick. Det här är bra för Twitter-användare och icke-Twitter-användare.

Om du är en Twitter-användare är det här bara en genväg för dig till Twitter. Om du inte är en Twitter-användare är det här ett bra sätt att bekanta dig med detta sociala nätverk genom saker som faktiskt kan intressera dig. Det här är vad postar en bild ser ut. Om du följer länken hittar du alla tidigare bilder den här användaren publicerade på Twitter.

News feed