This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Two black gay gangsta do anal fucking on couch

opinion

Allt sedan snacket började gå runt om deras talsrötter har de stadigt byggt upp en större och större publik. Sångerskan och frontfiguren Lauren Mayberry har knappast Way Out Wests största kroppshydda Two black gay gangsta do anal fucking on couch i gengäld en stor personlighet, kanske inte så att hon har den största svadan utan mer en utstrålning som lyser lika klart som hennes röda läppstift och nagellack där i motljuset denna tidiga torsdagkväll.

Skillnaden mellan deras två hitintills utgivna album är marginell, styrkan sitter istället i att de fortsatt med att skriva väldigt bra poplåtar. Refränger som suger sig fast och genom alla smattrande sequencers skär keyboardshookar. Mayberrys ljusa, nasala röst fungerar dessutom väldigt bra ihop med det artificiella.

När näst sista numret Clearest Blue når sitt klimax är det kanske en låt för tidigt, men att avsluta med debutsingeln The Mother We Share är inget dåligt sätt att sluta cirkeln.

Nu var det ett tag sedan ni fick en ny Bucket List med alla de bästa nya singlarna och albumspåren. Andra åtaganden som reportage med Band Of Horses och  Peter Bjorn And John samt en hel del annat har upptagit mycket av min skrivartid, men nu är det dags. Och det blev en rejäl burgare att smälla i sig.

I vanlig ordning spretar det ordentligt med allt från dansant electronica över synth, garagerock, soul, psykedelia, singer-songwriter, hip-hop och indiepop till country och folk.

Black Gays Hardcore Fucking Action...

Gör som jag antar att ni brukar: Garanterat finns det något för alla smaker här. Delar du smak med mig har du en hel gottepåse att sluka. Ja, det är över låtar, men så har ni fått vila bra länge också. Önskar att jag kunde ha skrivit något vettigt om varenda låt och artist som alla är spännande på sitt sätt, men då hade ni aldrig fått någon lista över huvud taget.

Nya singeln från Josh Tillman är en rejäl dos tals soft-rock och har en ruffig gitarrslinga signerad Thomas Brenneck från afrobeatfavoriterna The Budos Band. Låten kommer enligt estradören själv inte att finnas med på nästa album. Chris Collingwood har i lag med Adam Schlesinger skämt bort oss i så många år nu med de perfekta popsångerna i Fountains Of Wayne. Nu har han stuckit emellan med ett soloalbum producerat av legendariske  Mitchell Froom som också här och var fyller på med elpiano och Two black gay gangsta do anal fucking on couch. Förvänta er inte ett nytt FOW-album, men förvänta er ytterligare ett antal perfekta popsånger.

När du letar efter något somrigt och du hittar det här. Tempoväxlande, bakåtlutat och luftigt.

Hot Gay Gangsta do Anal...

Pianot, den melodiska basgången, den enstaka saxofonen där bakom ibland. Tredje albumet från Tom Krell är äntligen i antågande och vi börjar med den här syntballaden krönt av ett genomskärande, cheesy gitarrsolo halvvägs in. En vackert orkestrerad pianoballad värdig Father John Misty -lyssnares öron.

Black Gays Hardcore Fucking Action...

Den här trion från Oakland uppstod ur bandet Whirr och har rättmätigt hyllats för sin fusion av girlgrouppop med shoegaze. Den här singeln från nyazeeländska Pip Brown kom redan i maj och hur jag än gör kan jag inte släppa den. Går bara inte att vara still till. Kanadensarna är tillbaka med första albumet sedan och de är tillbaka med besked, utrustade med en arsenal av vintagesyntar och jävlar anamma.

Nya albumet är producerat av Adam Reich från Titus Andronicus "Two black gay gangsta" inspelat live i studion under tre dagar. Kommande plattan Calico Review har förvisso kvar en hel del av Kaliforniens psychpoptraditioner men har ändå inte fastnat i det förgångna.

Jag drömmer om att få se det här New Orleans-bandet live en vacker dag. Oerhört attraktiv mix av doo-wop, soul, rock och hip-hop. Deras böjelser för The Replacements gick lite väl långt för några veckor sedan när de under ett storbråk på scen nära nog upplöste bandet, bara för att dagen därpå följas av ett förtydligande av James Alex om att de bara haft en fnurra och visst skulle fortsätta. Här är nya singeln. Låttiteln understryker vad det innebär att vara manlig: Övriga låtar är antingen akustiska gitarrsånger eller fantastiskt fint arrangerade med både blås och stråkar som en gång härskade i talspopen Tom JonesCilla Black och Cliff Richard  framförde och tidiga  Cat Stevensfast Meyvants röst är av ljus, skör Bon Iver -karaktär.

Nu har jag nya The Handsome Family -singeln med längre anal fucking i den här listan, men jag måste bara nämna den här Brooklyn-kvartetten ledd av hon med det rättstavningsraserande efternamnet, Jessica Numsuwankijkul. Albumet är ett smörgåsbord av fuzziga, mörka poplåtar med shoegazefeeling och titelspåret där hon samsas om mikrofonen med gitarristen Ricci Swift ligger i paritet med alla andra "couch" vi älskar.

När ni som mest saknar Princes glansdagar från mitten av talet kan ni med fördel plocka fram den här plattan av Starchildvars riktiga namn är Bryndon Cook och couch samarbetat med bl.

Brutal Fucking - Ryska -...

Blood OrangeChairlift och Solange. Det här projektet från bl. Post-punk och dub neddraget till endast trummor, basgitarr och sång. När vi ändå är inne på ämnet: Kanske är det mest för att de inte försöker låta som sina memoarer utan som en rätt mörk typ av syntrock. När de släppte Kon Tiki var vi rätt många Revolver -fans som jublade högt.

Nice As Fuck “Cookie Lips”(från...

Att Robert Harrison dessutom har något Lennon -skt i sin röst gjorde inte saken sämre. Nu är de tillbaka efter många års uppehåll och få lär bli besvikna. Mellotroner, ringande gitarrer, cembalos, Höfner-bas och popmelodier. Bright Light Bright Light feat.

Att intervjua två av de senaste decenniernas mest högaktade musiker innebär en hel del att prata om. Bandet har tvingats återuppfinna sig själva efter att deras trummis Darius Minwalla plötsligt dog förra året och nya albumet Solid States låter inte riktigt som deras tidigare skivor, men fingertoppskänslan för minnesvärda melodier är alltjämt intakt.

Det som däremot saknas den här dagen är tid. Resan från Köpenhamn till Stockholm blev drygare än beräknat och Jon Auer konstaterar att en bidragande orsak var de rigorösa passkontrollerna som införts vid Öresundsbron sedan förra gången han besökte Sverige.

Related Videos

Vi får riva av allt så gott det går och jag placeras mitt emellan Auer och radarpartnern Ken Stringfellow vid deras sällskaps stora runda bord i restaurangen på Södra Teatern allt medan Auers fru, sångerskan Tiz Araminiimponerande nog slevar i sig en torskrygg på mindre än fem minuter.

Inte blir jag lugnare av att Stringfellow inleder med en förvisso intressant, men flera minuter lång, utläggning om paranoian som präglar utmärkta singeln Squirrel Vs Snake: På ett sätt är den lite av en existentiell låt. Som det är nuförtiden är det i många lägen vi måste ta ställning mot existentiella angelägenheter. Nu kommer det här att låta väldigt spejsat, men tekniken finns där ute, telefoner och alla möjliga prylar som gör att vi hela tiden kan observeras och spåras.

Just nu är allting ganska öppet och lättsamt, man känner sig inte alltför påpassad, men allt det kan ändras på nolltid. Så det är en existentiell fråga. Menar du ungefär som George Orwell Two black gay gangsta do anal fucking on couch det i ?

Att vi är bevakade? En del saker de använder just nu är verkligen spejsiga. Så pass att folk inte ens tror att det kan fungera. En sådan sak är det koncept de kallar Sakernas Internet, när din mikro, ditt kylskåp, ditt larm, ditt lås i ytterdörren, allting kommunicerar med ett centralt nätverk.

Inte bara åt det ena hållet, utan åt båda. Det övervakar vad du gör. Så om du någon gång kommer att ha fel åsikt om någonting kommer det att vara fullt möjligt att manipulera de sakerna. Och vad gör du då? Allt finns ju redan där. Vi människor åtnjuter en hel del frihet generellt sett i de flesta länder men i några länder har de ingen frihet alls.

Här är vi överlag fria men allt är väldigt bräckligt. Det är som om allt som finns omkring oss driver oss åt motsatt håll. Många lagar, som anti-terrorlagarna har haft fritt fram att implementeras. Vad tog det, två dagar att ändra grundlagen i Frankrike efter attackerna mot Le Bataclán? Sådant ska inte underskattas och det Two black gay gangsta do anal fucking on couch hela tiden i riktning mot mindre rörelsefrihet.

Du vet, jag kliver upp på morgonen, jag går till skolan med min dotter, jag ägnar mig åt min musik, jag reser. Jag gör det jag känner för. Ja, vi älskar Squeeze. De Two black gay gangsta do anal fucking on couch en jättestor influens på oss?

Det bandet ligger djupt i vårt DNA. Redan innan vi hade bildat The Posiesi high school, var Squeeze väldigt viktiga för oss. Hur konstigt det än kan låta blev det vår favoritskiva och när man hör den idag är produktionen väldigt daterad, men några av de där låtarna… Jag gjorde en spelning med Glenn Tilbrook en gång där han spelade låten No Place Like Home från den skivan och med bara honom och en akustisk gitarr märks det vilken enastående låt det är när man kan göra den så avskalat.