This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Kip carlton

opinion

Välj vilket språk du vill.

Vi talar svenska och "Kip carlton" andra språk. Filter finns till för att hjälpa kunder att hitta det rätta stället. Markera det som är viktigast för dig så visar vi vad vi har.

Ange en giltig e-postadress. Det har tyvärr Kip carlton ett fel. Nu är du prenumerant! Ditt välkomstmeddelande landar snart i din inkorg. Vi har fler än 70 miljoner boenderecensioner — samtliga från riktiga, verifierade gäster. Enda sättet att lämna en recension är att först göra en bokning. På så sätt vet vi att våra recensioner kommer från riktiga gäster som faktiskt har bott där. När gästerna kommer fram upptäcker de att rummet är precis så där lugnt och tyst som man vill ha det och personalen är supertrevlig och hjälpsam.

Efter resan berättar gästerna om sin vistelse.

FILLED DYNAMICALLY

Vi scannar recensionerna så det inte förekommer oanständigt språk och kollar också att det är verkliga personer som faktiskt bott där innan vi lägger till recensionerna på vår webbplats. Genom att logga in på ett konto Kip carlton du våra Villkor och regler och Sekretessregler.

Skriv in din e-postadress, vi skickar en länk så du kan återställa lösenordet. Gå till din inkorg och klicka på länken för att återställa ditt lösenord. När du har ett konto hos oss betyder det också att du godkänner våra villkor och regler och sekretessregler. Registrera - öppnar en dialogruta. Logga in - öppnar en dialogruta. Boende "Kip carlton" Hyrbilar Flygtaxi. Bläddra bland sökresultaten för Heenvliet Öppnas i nytt fönster Semesterhem 't Koetshuys Öppnas i nytt fönster Heenvliet — Visa på karta m från centrum.

Det finns även en egen terrass. Det finns även en platt-TV. Köket har diskmaskin, ugn och mikrovågsugn. Som gäst kan du njuta av en kontinental frukost.