This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Pooper play and jerk

opinion

Jag suckade tungt och ryckte lite på axlarna. But it's confusing 'cause I actually didn't like him in the beginning and now I'm like "please call me!! Olivia skrattade lite åt mitt lustiga beteende medan Pooper play and jerk klev på tunnelbanan. En Pooper play and jerk dam blängde surt på Olive och mig när vi satte oss ner mitt emot henne. Det var eftermiddag och tunnelbanan var i princip full. Alla som hade jobbat var antingen på väg hem eller på väg till puben för att ta en öl med sina kompisar.

Jag hade varit och hämtat Olive på hennes jobbintervju. På vägen hem tog vi en kaffe och diskuterade Niall. Han hade inte ringt mig sen vi hade haft den där dejten. Jag började bli orolig att han hade ångrat sig och inte vill se mig mer. Otherwise he wouldn't have taken you to their secret studio! Det kanske var min tur att höra av mig?

Jag tog upp Iphonen och skickade i väg ett meddelande till Zayn. Have you heard from Niall lately? M xx" Precis när jag klev in genom dörren plingade det till ett meddelande från Zayn. I actually don't know where he is I'll send you his addressee! Zayn xx", jag log lite och bestämde mig för att åka hem till Niall med än gång.

Pooper play and jerk kollade flera gånger på smset som Zayn hade skickat. Var adressen verkligen rätt?

Lägenhetsområdet var tråkigt, grått och väldigt smutsigt. Ska en popstjärna verkligen bo så här? Brukar inte människor med mycket pengar bo lite finare Men jag tog mod till mig och knapprade in koden innan jag gick upp till Nialls lägenhet.

När jag stod framför den smutsvita dörren tvekade jag. Tänk om han inte var hemma, eller tänk ännu värre om han inte ville ha mig där? Jag skakade bort tankarna och knackade snabbt tre gånger.

Det gick en minut, det gick två minuter och när jag precis bestämt mig för att gå därifrån och börjat gå ner för trappan vreds nyckeln om och ett blont, ruffsigt huvud stack ut genom dörren. Han stängde dörren och lutade sig mot den smutsvita korridorsväggen.

De isblå ögonen var trötta och såg nästan ut att vara mildare grå, han hade stora påsar under dem som om han hade gråtit och det annars så blonda, välvårdade håret var fettigt och samlat i en stor tova.

Pooper play and jerk svarade inte utan bara sjönk ner och satte sig på golvet. Jag stod kvar ett tag innan jag bestämde mig för att göra honom sällskap. Jag brydde mig inte om att jag förmodligen skulle bli alldeles smutsig utan satte mig med en duns ner bredvid honom. Han vägrade möta min blick utan bara fortsatte pilla nervöst med mattfransarna på den röda, smutsiga golvmattan.

News feed