This site uses cookies. By continuing, your consent is assumed. Learn more

112.7fm shares

Dundee ky single gay men

opinion

Om man, som jag, uppskattar en riktigt fin köttbit är detta stället att besöka. Trevlig och kunnig personal och fantastiskt god mat. Restaurangen är dessutom väldigt trevligt inredd!! Kommer absolut att återvända!! Efteråt vi återvänt till vårt hotell Hilton Bellevue - älska det där - gratis parkering på helgerna, vänlig personal, stora Vi har åkt dit i år och det gjorde inte besviken. Delarna är så generösa vi bestämde oss för att dela några saker så att inte äta över.

Metropolitan versionen är bättre än Brennans i New Orleans där det hölls från. Visningen av flammande bordtjänst överträffas av smakerna av karmelerat smör och brunt socker, med flammande rom hällt över en stor tallrik med vaniljglass och färska bananskivor! Okej, jag hörde för ett år sedan som gäst på en stor middag fest och jag glömde mina problem med platsen förra året, som fortfarande finns. Det var vattent och limt.

Medan alla tycktes åtminstone njuta av maten. Jag kunde inte klaga, men du förväntar dig mer från en sådan restaurang. Restaurangen har och gammal tid känner med bilder av kända personer på väggen och fallet med köttet framför.

Tjänsten var överlägsen och maten var fantastisk. Vi hade krabba kakor, hummer bisque, lök soppa och biff till middag. På Dundee ky single gay men var frestande men tyvärr hade vi Dundee ky single gay men var läckert; väl värt priset på måltiden.

Besökte Metropolitan med pojkvän. Vi hade alla filet som var perfekt kokta. Skulle älska att återvända. Detta är ett stekhus som de flesta andra liknande tema restauranger vill vara.

Bra mat, professionella servrar, omfattande vinlista och en rolig atmosfär - - - du känner dig direkt när du går in. De ställer sig ifrån varandra eftersom de kommer ihåg att göra Detta är ett idealiskt läge för många saker - - - ett romantiskt datum, ett affärsmöte, en utekväll med vänner eller det perfekta stället för ett speciellt familjeevenemang. Jag älskade den mat på detta ställe. Jag åt så mycket kött men det var mycket bra.

Vi träffade några stjärnor medan vi var där! Massor av historia på det här stället.

News feed